Seminaries Personenbelasting en Vennootschapsbelasting

Doorheen het jaar organiseert Fiscaal Informatief verscheidene themaseminaries, updates en Clubs rond Personenbelasting en Vennootschapsbelasting. Hieronder vindt u het aanbod in kalendervorm terug. 

Waarom een seminarie volgen bij Fiscaal Informatief?

Graven in de diepte

De themaseminaries graven in de diepte: u zal een bepaald fiscaal deelthema volledig onder de knie hebben na het volgen van een themaseminarie. Een antwoord op uw moeilijke vraagstukken wordt piece of cake

Ervaren topspecialisten

Elke cursus Personenbelasting en/of Vennootschapsbelasting laat één of meerdere topspecialisten aan het woord. Dit ervaren team van uitmuntende fiscale professionals bestaat onder andere uit: Yves Verdingh, Pieter Debbaut en Jef Wellens.

Erkende opleiding

Alle seminaries van Fiscaal Informatief zijn erkend in het kader van permanente vorming - met de nodige attesten voor IAB - BIBF - IBR. Per seminarie staat vermeld hoeveel punten u hiervoor kan krijgen. 

Documentatie

U ontvangt telkens bijhorende informatie en documentatie; zo kan u op kantoor onmiddellijk aan de slag met de opgedane kennis. 

Deel kennis met collega's

Tijdens een cursus Personenbelasting en/of Vennootschapsbelasting komt u in aanraking met gelijkgestemde zielen. Ontdek hoe zij omgaan met fiscale vraagstukken en leer op die manier niet alleen bij van onze topdocenten, maar ook van elkaar. 

Goede service

Fiscaal Informatief biedt u graag een goede service. Daarom krijgt u naast deelname aan het seminarie en documentatie ook steeds koffie en frisdrank tijdens het seminarie. Bij dagopleidingen zit er ook steeds een lunch inbegrepen in de deelnameprijs.