Fiscaal Informatief

Fiscaal Informatief organiseert al meer dan 20 jaar seminaries en permanente opleiding over fiscale, boekhoudkundige en aanverwante topics. We publiceren ook een volwaardig aanbod aan kwalitatieve fiscale  vakdocumentatie.

Fiscaal Informatief biedt u correcte en up-to-date informatie, vertaald naar concreet praktijkadvies. Zo kunt u meteen aan de slag. Onze aandacht gaat naar alle deeltakken van de fiscaliteit: personenbelasting, vennootschapsbelasting, btw, vermogensplanning,...

Dankzij de nauwe samenwerking met onze fiscale experts garanderen we u steeds actuele en kwalitatieve opleidingen, en verliezen we de unieke Fiscaal Informatief stijl niet uit het oog. 

Bank en verzekering (Van Belleghem Opleidingen)

Van Belleghem Opleidingen biedt zelfstandige bank- en verzekeringsagenten al dertig jaar fiscale en andere opleidingen aan. Deze opleidingen zijn meestal gebaseerd op het handboek ‘Praktische Belastingservice – Un Service Fiscal Pratique’, dat elk jaar een oplage van meer dan 7.500 exemplaren kent.  Van Belleghem Opleidingen werd opgericht door Lieven Van Belleghem en werd in 2014 overgenomen door Kluwer Opleidingen NV en verder geïntegreerd in Fiscaal Informatief.

Sinds begin 2008 maakt Fiscaal Informatief deel uit van Kluwer Opleidingen NV, dat op haar beurt, sinds begin 2020, behoort tot NCOI Groep en daarmee van de grootste particuliere onderwijsgroep van de Benelux. Het is de missie van NCOI Groep om levenslang leren voor iedereen mogelijk te maken.

Over NCOI

NCOI Groep is bijna 25 jaar geleden in Nederland opgericht om werkenden in staat te stellen een waardevolle opleiding te volgen naast hun baan. Inmiddels werken binnen NCOI Groep meer dan 20 opleidingsinstituten samen en volgen er zo’n 200.000 mensen per jaar een opleiding of training naast hun werk.

Het is de missie van NCOI Groep om mensen in staat te stellen levenslang te kunnen leren, door onderwijs volledig af te stemmen op de individuele leerbehoefte. Daarnaast ondersteunt NCOI Groep bedrijven en publieke organisaties bij het effectief aanbieden van opleidingen aan hun medewerkers. Met meer dan 2.000 medewerkers en zo’n 4.500 freelance docenten maakt NCOI Groep mensen, organisaties en de samenleving sterker en succesvoller.

In België is NCOI NV actief met de merken NCOI Learning, Fiscaal Informatief en M&D Seminars.

Uitmuntende fiscale professionals

Een ervaren team van uitmuntende fiscale professionals volgt, selecteert en analyseert voor u de fiscale actualiteit.