U bent al jaren een verzekeringstussenpersoon, maar geen specialist levensverzekeringen? Dan krijgt u tijdens dit seminarie een helder overzicht van alle bestaande spaar- en beleggingsverzekeringen, zonder de klassieke producten te vergeten.

"

Leerstof op een aangename manier gepresenteerd.

"
Vincent Van Kerckhove, Zaakvoerder, Kantoor Van Kerckhove
"

Het volledig gamma levensverzekeringen wordt uitgediept (ook de "klassieke" producten die niet meer aangeboden worden maar nog steeds van toepassing zijn). Dit is handig voor mensen die later in het vak stappen.

"
Sarah Eeckhoudt, -, Nuytten Verzekeringen
"

In korte tijd wordt een omvangrijke materie duidelijk uitgelegd.

"
Jos Delbaere, Verzekeringsadviseur, DELA
"

Top! De docent heeft een excellente kennis van zaken.

"
Yves Callebert, Teamleader West- en Oost-Vlaanderen, DELA
"

De docent geeft perfect uitleg met af en toe wat humor.

"
Florentine Moyersoon, Adviseur, DELA Verzekeringen

Programma

  • De werking van de levensverzekering
  • De specifieke termen worden uitgelegd.
  • Alle nu nog lopende soorten levensverzekeringen komen aan bod, zoals de Klassieke producten, de Universal life-producten en de Beleggingsverzekeringen
  • De noties van de fiscaliteit van de levensverzekeringen die nodig zijn voor de examens ( voor een grondige opleiding in deze context zie “Grondige fiscale opleiding hypothecaire woonkredieten – levensverzekering – pensioensparen” (met boek) met Lieven Van Belleghem)
  • Aangevuld met een reeks praktische tips

Docent(en)

cr-00067034
Carl Wtterwulghe

Carl Wtterwulghe heeft ruim 40 jaar ervaring in de verzekeringswereld (o.m. bij Union Fenix Espagnol, Royale Belge, AXA en Delta Lloyd Life). Hij was actief lid van de commissie distributie en de werkgroepen MIFID bij Assuralia en bouwde zo een aanzienlijke kennis op over AssurMiFID en de uitwerking hiervan.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 236 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kunt deze opleiding klassikaal volgen of online in een Virtual Classroom. Onze online omgeving is perfect geschikt voor het organiseren van opleidingen op afstand. Het biedt veel interactiemogelijkheden tussen de docent en de deelnemers, zoals de mogelijkheid tot vragen stellen, brainstorm met post-its, werken in subgroepen, … het kan net zo goed als in een klassikale opleiding maar dan online. Meer weten over opleidingen in onze Virtual Classroom omgeving? Raadpleeg onze Virtual Classroom pagina op https://opleidingen.ncoi.be/digitaal-leren/virtual-classrooms/ en ontdek de voordelen van een virtuele opleiding.

Accreditatie:
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 7 uren
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 7 uren
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 7 uren
  • FSMA-NL Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten-verzekeringen, 7 punten
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data