Flexibiliteit op het werk is ongetwijfeld een hot topic.  Als reactie op de groeiende vraag van hun werknemers, zijn steeds meer bedrijven op zoek naar de beste manieren om de arbeidstijd te flexibiliseren.  Deze webinar is gewijd aan de studie van de mechanismen om dit doel te bereiken, of het nu gaat om de invoering van glijdende uurroosters, occasioneel telewerken of zelfs vakanties on demand.

Pluspunten

In 45 minuten leren de deelnemers wat bedoeld wordt met "overuren" en krijgen ze een overzicht van de toepasselijke regels en de verschillende instrumenten om de arbeidstijd te flexibiliseren. Aan het einde van de webinar staat een vraag- en antwoordsessie

Programma

  • Arbeidstijd: principes
  • Diverse systemen van flexibele werkroosters en –regimes (incl. glijtijden en occasioneel telewerk) en overwerk
  • Vakantiesystemen

Docent(en)

Evelien Jamaels

Evelien Jamaels, advocaat, Crowell & Moring LLP

Lees meer
CR-00003688.jpg
Emmanuel Plasschaert

Emmanuel Plasschaert is advocaat bij het advocatenkantoor Crowell & Moring. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de sociale wetgeving. Emmanuel publiceerde verschillende artikels en boeken over verschillende domeinen binnen het arbeidsrecht.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 1 uren
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 1 punten (Op aanvraag, mail naar contact@ncoi.be)
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 1 uren
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 1 punten (Op aanvraag, mail naar contact@ncoi.be)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data