Bespreking van de nieuwe belastingaangifte 2021 en alle fiscale nieuwigheden van de federale én Vlaamse regering m.b.t. de aanslagjaren 2021 en 2022, van belang voor bank, verzekering en kredietbemiddeling.

 

Onze klassieker gaat dit jaar digitaal.

Maak uw keuze uit één van de 10 live webinars met experten Lieven Van Belleghem en Pieter Debbaut.

Tijdens deze live webinars is er live interactie mogelijk met de docenten, je kan in real time vragen stellen via de chatfunctie. Na de sessie ontvangt u een overzicht van alle gestelde vragen en antwoorden.

Bestemd voor

Bank- en verzekeringsprofessionals, boekhouders, enz. met een zeer goede fiscale voorkennis. Let op: indien u onvoldoende voorkennis heeft, volg dan zeker eerst de opleiding "Personenbelasting van A tot Z" (docenten: Lieven Van Belleghem en Pieter Debbaut).

Programma

Hoofdthema:

Een bespreking van de belastingaangifte 2021 (met uiteraard nadruk op de nieuwe rubrieken)

 

gedetailleerd programma volgt

Docent(en)

D_01333.jpg
Lieven Van Belleghem

Lieven Van Belleghem is licentiaat in de rechten en geaggregeerde voor het onderwijs. Hij was 6 jaar werkzaam bij een bank en 5 jaar directeur bij een verzekeringsmaatschappij. Gedurende enkele jaren was hij ook docent “Verzekeringen” in de 2e licentie handelswetenschappen (Hogeschool Gent). Hij doceert sinds 1981 (intern) en 1985 (intern en in open formule) fiscale opleidingen, voornamelijk voor de bank- en verzekeringssector. In 1992 startte hij met zijn eigen opleidingsbedrijf, dat sinds september 2014 deel uitmaakt van NCOI Learning. Jaarlijks volgen ruim 5.000 bank- en verzekeringsprofessionals de door Van Belleghem-NCOI Learning georganiseerde seminaries. Hij is sinds 1985 ook auteur van het handboek “Praktische Belastingservice”, hét fiscale naslagwerk voor bank-verzekering en accountancy.

Lees meer
pieterdebbaut
Pieter Debbaut

Pieter Debbaut is Tax Adviseur bij Liantis en docent aan de Fiscale Hogeschool. Hij startte zijn loopbaan als kredietbeheerder bij Centea en was van 2000 tot 2014 docent bij de studie- en vormingsdienst van ERGO. Daarna was hij bij ERGO aan de slag als Tax Manager. Hij is mede-auteur van diverse fiscale uitgaven (zowel boek als artikels) en reeds vele jaren een gewaardeerd fiscaal docent.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 149 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Documentatie:

Als deelnemer ontvangt u een exemplaar van het "Handboek Praktische Belastingservice 2021" (meer dan 700 pagina's). Dit handboek is inbegrepen in de seminarieprijs.

Accreditatie:
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 4 uren
  • FSMA-NL Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten-verzekeringen, 2,5 punten
  • FSMA-NL Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten-kredietbemiddeling (hypothecair krediet), 1 punten
  • FSMA-NL Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten-bank, 1,5 punten
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 4 uren (In aanvraag)
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 4 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

De standaardprijs is 169 euro, schrijf u in vóór 15 februari 2021 en geniet automatisch van een aantrekkelijke voordeelprijs van 149 euro i.p.v. 169 euro.

Inschrijven

Data