Eénmaal per jaar verzamelen Yves Verdingh en Maurice De Mey voor u de belangrijkste nieuwe wetten en uitvoeringsbesluiten, adviezen, arresten, circulaires,... op het vlak van directe belastingen.

Zo krijgt u een grondige opfrissing van alle informatie die het voorbije jaar belangrijk is voor uw dossiers. U krijgt tegelijk een vooruitblik op maatregelen die op komst zijn.

Na deze update bent u weer helemaal mee met de belangrijkste wijzigingen in personen- en vennootschapsbelasting. Zo houdt u uw adviezen perfect op peil.

Tijdens de najaarssessie van 2021 komen de fiscale gevolgen van het nieuwe wetboek van vennootschappen uiteraard aan bod!

"

Een noodzakelijke opleiding voor onze job, waarbij een overzicht wordt gegeven van alle topics door knallers in hun vak. Heel nuttig en praktisch voor onze werksituatie.

"
Leen De Langhe, zaakvoerster, FACC

Programma

De inhoud van dit seminarie wordt samengesteld op basis van de recentste actualiteit. Daarom kunnen wij u nog geen concrete thema’s communiceren. Wij garanderen u echter wel dat de sprekers – topspecialisten in hun vak – u wegwijs maken in de belangrijkste wijzigingen. Zij beantwoorden ook graag uw fiscale vragen.

  • Voormiddag (9u tot 12u30): jaaroverzicht wijzigingen VenB (Yves Verdingh)
  • 12u30 tot 14u00: lunchpauze
  • Namiddag (14u tot 17u30): jaaroverzicht wijzigingen PB (Maurice De Mey)

Docent(en)

D_01725.jpg
Maurice De Mey

Maurice De Mey is belastingconsulent. Tot 2015 was hij Tax Director HR bij BNP Paribas Fortis. Hij studeerde af aan de Fiscale Hogeschool en groeide uit tot een referentie in de personenbelasting, een vak dat hij doceert aan de Fiscale Hogeschool. Daarnaast is hij auteur van o.a. de ‘Aangiftegids Personenbelasting’ (Wolters Kluwer), adviseur voor de PB-software van Wolters Kluwer en een veelgevraagd spreker voor fiscale seminaries.

Lees meer
cr-00004439
Yves Verdingh

Yves Verdingh is Head of Tax bij BNP Paribas Fortis en Head of International Tax bij dezelfde bank. Hij stuurt fiscale teams aan in 20 landen. Daarnaast is hij professor aan de HUB/EHSAL-FHS. Hij is ook lid van verschillende redactiecomités, zoals 'Fiscale Actualiteit' en het 'Algemeen Fiscaal tijdschrift'. Hij is auteur van de module Vennootschapsbelasting van www.monkey.be. Daarnaast werkt hij ook mee aan de software Superfisc VenB van Wolters Kluwer.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 395 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Accreditatie:
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 7 uren (In aanvraag)
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 7 uren (In aanvraag)
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 7 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data