Eenmaal per jaar verzamelen Yves Verdingh en Maurice De Mey voor jou de belangrijkste nieuwe wetten en uitvoeringsbesluiten, adviezen, arresten, circulaires ... op het vlak van directe belastingen. Zo krijg je een grondige opfrissing van alle actuele informatie die belangrijk is voor je dossiers. Je krijgt tegelijk een vooruitblik op maatregelen die op komst zijn. Na deze update ben je weer helemaal mee met de belangrijkste wijzigingen in personen- en vennootschapsbelasting. Zo hou je je adviezen perfect op peil. Tijdens de najaarssessie van 2021 komen de fiscale gevolgen van het nieuwe wetboek van vennootschappen uiteraard aan bod.

Bestemd voor

<p><span style="font-size: 13px; font-family: Arial, 'Segoe UI', Calibri, Thonburi, Arial, Verdana, sans-serif, 'Mongolian Baiti', 'Microsoft Yi Baiti', 'Javanese Text'; white-space: pre-wrap; word-spacing: 0px; text-transform: none; float: none; font-weight: 400; color: #000000; font-style: normal; orphans: 2; widows: 2; display: inline !important; letter-spacing: normal; background-color: #ffffff; text-indent: 0px; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">Deze opleiding is gericht tot:</span></p>
 • interne en externe accountants
 • interne en externe (hoofd)boekhouders
 • bedrijfsrevisoren
 • juristen
 • advocaten
 • vastgoedmakelaars
 • financieel managers en medewerkers
 • zaakvoerders
"

Een noodzakelijke opleiding voor onze job, waarbij een overzicht wordt gegeven van alle topics door knallers in hun vak. Heel nuttig en praktisch voor onze werksituatie.

"
Leen De Langhe, zaakvoerster, FACC
"

De materie werd op een vlotte aangename manier gegeven door 2 topsprekers.

"
Denise De Wulf, extern boekhouder, Boekhoudkantoor Denise De Wulf

Programma

De inhoud van dit seminar wordt samengesteld op basis van de recentste actualiteit. Daarom kunnen we nog geen concrete thema’s communiceren. Wij garanderen je wel dat de sprekers – topspecialisten in hun vak – je wegwijs maken in de belangrijkste wijzigingen. Zij beantwoorden ook graag je fiscale vragen.

 • Voormiddag (9 tot 12.30 uur): jaaroverzicht wijzigingen VenB (Yves Verdingh)
 • 12u30 tot 14.00 uur: lunchpauze
 • Namiddag (14 tot 17.30 uur): jaaroverzicht wijzigingen PB (Maurice De Mey)

Docent(en)

D_01725.jpg
Maurice De Mey

Maurice De Mey is belastingconsulent. Tot 2015 was hij Tax Director HR bij BNP Paribas Fortis. Hij studeerde af aan de Fiscale Hogeschool en groeide uit tot een referentie in de personenbelasting, een vak dat hij doceert aan de Fiscale Hogeschool. Daarnaast is hij auteur van o.a. de ‘Aangiftegids Personenbelasting’ (Wolters Kluwer), adviseur voor de PB-software van Wolters Kluwer en een veelgevraagd spreker voor fiscale seminaries.

Lees meer
cr-00004439
Yves Verdingh

Yves Verdingh is Head of Tax bij BNP Paribas Fortis en Head of International Tax bij dezelfde bank. Hij stuurt fiscale teams aan in 20 landen. Daarnaast is hij professor aan de HUB/EHSAL-FHS. Hij is ook lid van verschillende redactiecomités, zoals 'Fiscale Actualiteit' en het 'Algemeen Fiscaal tijdschrift'. Hij is auteur van de module Vennootschapsbelasting van www.monkey.be. Daarnaast werkt hij ook mee aan de software Superfisc VenB van Wolters Kluwer.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 395 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Accreditatie:
 • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 7 uren
 • ITAA Institute for Tax Advisors & Accountants, 7 uren (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data