Btw is een evoluerende materie. Deze opleiding is echter geen specifieke btw-update, maar focust op een aantal hot topics die verband houden met de recente btw-actualiteit. In tegenstelling tot een ‘normale’ btw-update zal Bart niet als een sneltrein door alle recente evoluties gaan, maar zullen concrete onderwerpen in hun geheel worden behandeld. Belangrijk hieraan toe te voegen is dat de actualiteit toegepast wordt op deze topics.

Met deze opleiding willen wij u de actualiteit brengen en tegelijkertijd focussen op zaken die soms onder de radar blijven, maar toch belangrijk zijn voor uw werkzaamheden.

Wij behoeden u van het lopen in btw-valkuilen die niet altijd direct zichtbaar zijn met het blote oog.

Heeft u zelf vragen of opmerkingen over actuele btw-onderwerpen? Mail ze ons en we bekijken hoe we ze in deze of een volgende sessie kunnen verwerken!

Tijdens deze tweede sessie focussen we op PROGRAMMA IN OPMAAK. We doen dit niet op de klassieke manier, maar bekijken we hoe heel actuele evoluties een impact hebben op de dagdagelijkse praktijk. Hof van Justitie en andere rechtspraak lijken soms spitstechnologie, maar toegepast op alledaagse situaties bieden ze soms hét antwoord op de vraag waarmee u al lang rondliep. De onderwerpen van deze sessie:

 

NOG IN OPMAAK 

Bestemd voor

  • ondernemers
  • accountants
  • adviseurs & begeleiders van vennootschappen
  • belastingconsulenten
  • bedrijfsleiders
  • zaakvoerders

 

Docent(en)

cr-00003754
Bart Buelens

Bart Buelens is oprichter van VAT Consult (vat-consult.be) waar hij bedrijven en accountants bijstaat met advies en geschillen inzake btw. Hij doceert btw aan UCLL en de Fiscale Hogeschool en is een veelgevraagd spreker voor btw-seminaries. Bart is lid van de kernredactie Fiscale Actualiteit (Wolters Kluwer).

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Documentatie:

Deze zal u digitaal worden bezorgd.

Accreditatie:
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 2 uren (In aanvraag)
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 2 uren (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data