Op 1 januari 2020 wijzigen de EU regels met betrekking tot grensoverschrijdende transacties. Met de implementatie van 4 zogenaamde “Quick Fixes” wenst de Europese Commissie de Europese btw-regels inzake intracommunautaire handel zowel te vereenvoudigen als te harmoniseren en dit voor de volledige EU.

Tijdens dit webinar:

  • lichten we de 4 Quick Fixes toe aan de hand van een aantal praktische voorbeelden en geven we de laatste stand van zaken mee
  • we geven eveneens onze visie over het feit of de Quick Fixes wel echt vereenvoudigingen zijn
  • verder geven we een aantal tips mee hoe u zich moet voorbereiden op deze Quick Fixes zodat u in staat bent om zelf de impact van de Quick Fixes op uw organisatie te bepalen.

Bestemd voor

accountants

fiscalisten

boekhouders

fiscaal adviseurs

ondernemers

begeleiders van vennootschappen

belastingconsulenten

bedrijfsleiders

zaakvoerders

bestuurders

financieel directeuren

...

Docent(en)

Bram Fouache

Bram Fouache is director VAT Consulting & Compliance bij Deloitte Belastingconsulenten. Hij heeft een ruime ervaring opgebouwd in het adviseren van klanten bij complexe btw-vraagstukken en dit zowel voor de publieke als de private sector. Hij is daarnaast regelmatig spreker tijdens diverse btw-seminaries.

Lees meer
Davy Van Hoorick

Davy is Senior Manager binnen het BTW-departement van Deloitte Belastingconsulenten. Door zijn rechtstreekse en nauwe betrokkenheid bij tal van projecten binnen de publieke en non-profit sector, heeft Davy een ruime ervaring en kennis opgebouwd op het vlak van btw-struikelblokken en optimalisaties in zowel de publieke als de private sector. Voorts adviseert Davy een uitgebreide groep van grote nationale en internationale groepen inzake diverse aspecten aangaande BTW.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Documentatie:

Deze zal digitaal worden bezorgd.

Accreditatie:
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 1 uren
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 1 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data