Cursus Excel 2013: advanced in een halve dag

Werkt u vaak met Excel, maar zoekt u lang naar de precieze Excel-formules of -functies? Zien uw documenten er niet altijd zo professioneel uit als u wilt? Maar hebt u tegelijk geen tijd voor een intensieve opleiding vol Excel-oefeningen die niet van toepassing zijn op úw job? Daarom is er deze turbo-cursus Excel: op amper een halve dag tilt u uw Excel-kennis van basic naar advanced.

Van 20 % naar 80 % met uw cursus Excel

‘U gebruikt maar 10 % van uw hersenen’ is een hardnekkig fabeltje. Maar wat met ‘u gebruikt maar 20 % van de mogelijkheden in Excel’? Formules, grafieken, tabellen, … Het programma heeft een schatkist aan functies die uw werk vereenvoudigen. Deze training helpt u alvast op weg naar een comfortabele 80 %.

Uw cursus Excel: praktische demosessie

Uw gecertificeerde trainer belicht in een demosessie kort alle topics (van Excel-formules tot draaitabellen), toont u praktische voorbeelden en geeft u een gestructureerde handleiding mee naar huis. Zo kunt u nog dezelfde dag weer aan de slag in Excel. Oefeningen? Die maakt u meteen in uw kantoor!

Uw resultaten

Deze Turbotraining Excel garandeert:

 • snelle assimilatie
 • beperkte tijdsinvestering
 • hoog tempo
 • demosessie
 • een uitgebreide handleiding
 • talrijke visuele voorbeelden
 • toelicht door een Excel-gecertificeerde docent
"

Zeer goede algemene opleiding om een hoger niveau te halen met focus op praktische en meest gebruikte mogelijkheden van excel.

"
Jane Vanopdenbosch, HR generalist, Coresco
"

Zeer overzichtelijke uitleg, niet evident in deze korte tijdspanne zoveel info mee te geven. Docent vroeg telkens: hoe zou u dit normaal doen? En gaf dan de snelle werkwijze in Excel.

"
Riet Van der Schueren, verantwoordelijke Administratie, Peremans
"

Gericht op de praktijk, veel bruikbare tips die het mogelijk maken om sneller te werken in Excel.

"
Ineke Verlinden, secretaresse, FMC Fresenius Medical Care Belgium
"

Pluspunten: kort en krachtig, to the point.

"
Steven De Grove, traffic specialist, Mediahuis
"

Verschillende keren heb ik met open mond zitten bedenken hoeveel tijd ik voordien al heb verprutst omdat ik enkele simpele knopjes niet wist staan, of eenvoudige kneepjes niet kende. Dit wordt tijd besparen met een grote B!

"
Leen Danhieux, accounting - administration, Tarkett Belux

Programma

 • Eenduidige input: van 'copy-paste' tot '3D-formules, gedaan met overtikken en copy-pasten', al dan niet gelinkt met andere data
 • Vergemakkelijk het terugvinden van gegevens en kopiëren van functies door te werken met namen
 • Het gebruik van de handigste functies: van 'totalen maken' tot opzoekfuncties, logische functies, ...?'
 • Opmaakmogelijkheden: van 'beperkte celopmaak' tot 'werken met ingebouwde tabelopmaak en voorwaardelijke opmaak'
 • Verspreidingen naar andere MS Office-programma's (Word, PowerPoint): van 'copy-paste' tot 'optimaal gebruik van importeren en exporteren van gegevens'
 • Zelf keuzelijsten aanmaken
 • Draaitabellen: van 'al wel eens van gehoord' tot 'draaitabellen voor een interactieve gegevensanalyse'
 • Grafieken: van 'eenvoudige grafieken genereren' tot 'het optimaliseren van een grafiek tot een duidelijke en attractieve weergave'

Docent(en)

cr-01828775
Joris Verstraeten

Joris Verstraeten is een heel ervaren trainer die van zijn passie zijn job heeft gemaakt. Zijn missie? Eindgebruikers helpen om hun dagdagelijkse taken efficiënter en effectiever uit te voeren. Nederlands, Frans, Engels: hij spreekt het allemaal even vlot. Hij heeft een passie voor nieuwe technologieën die u het leven gemakkelijker maken: Skype for business, SharePoint, OneNote, Office 365, applicaties in de cloud, ... Daarnaast leeft Joris zich uit in het geven van webinars.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 234 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data