Op 23 juni 2016 beslisten de inwoners van het Verenigd Koninkrijk in een referendum om uit de Europese Unie te treden. Op 29 maart as. dreigt een harde brexit realiteit te worden. Deze brexit zal verregaande gevolgen hebben voor het Europese bedrijfsleven, want bijna de helft van de Britse export gaat naar het Europese vasteland. De uitvoer van Belgische producten naar het VK zal moeilijker worden. Het vrij verkeer van personen kan door de Brexit in het gedrang komen. Het afsluiten van nieuwe handelsakkoorden zal voor heel wat extra onzekerheid zorgen.

Het is voor uw advieswerk cruciaal dat u een duidelijk plan van aanpak hebt. Welke gevolgen heeft de Brexit op uw activiteiten en handelsrelaties? Hoe kunt u mogelijke gevaren omzetten naar opportuniteiten? Met welke tijdslijn moet u rekening houden?

NCOI Learning organiseert in de loop van de komende weken seminaries en webinars die een antwoord bieden op bovenstaande vragen.
Laat hieronder uw gegevens achter. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van data, locaties en concrete programma-inhoud.